EUR raklapok

Tevékenységi körünk:

Vállalatunk egyik fő tevékenysége az EUR raklapok értékesítése, kereskedelme. Továbbá pécsi telephelyünkön vállaljuk EUR raklapok javítását is.

Anyacégünk, a Polgár és Polgár Kft érvényes EUR raklap javítási engedéllyel rendelkezik a Rail Cargo Hungaria Zrt.-től, így hivatalos EUR raklap javítónak minősülünk. Akinek nincs ilyen engedélye, nem javíthat EUR raklapot.

 

Miből ismerjük fel az EUR raklapokat?

Az EUR raklapnak több ismertető jegye is van, melyről könnyedén fel lehet ismerni. Egy valódi, hamisítatlan EUR raklap jellemzői a következők:

  1. A lábakon rajta kell lennie az EUR feliratnak, továbbá az engedélyező vasúttársaság (vagy raklaptársaság) jelének is. Ez lehet pl. a MÁV, EPAL, DB.
  2. A középső lábon kell szerepelnie a gyártási kódnak, továbbá lennie kell az EUR raklapon egy hitelesítő fémkapocsnak is.
  3. EUR raklapokat kizárólag EUR raklap alapanyagából lehet javítani, tehát nem minősül valódi EUR raklapnak az a raklap, amelynek a lábjavításakor egyutas raklap alkatrész került be, mindenképp szerepelnie kell rajta az EUR feliratnak. Nem hiányozhatnak a kötelező elemek róla, hiszen ez adja meg a szabvány állandóságát.

Eladó EUR raklappal rendelkezik?

Amennyiben eladó EUR raklapja van (akár EPAL, DB, ÖBB, HZ vagy MÁV raklap), szívesen átvesszük Öntől. Ez ügyben keresse értékesítési vezetőnket, vagy küldjön nekünk fényképet eladó raklapjairól egy raklapfelvásárlási ajánlatkérés keretében ITT.

Raklapot vásárolna?

Ha EUR raklapot vásárolna tőlünk, tekintse meg termékeinket.

Kétféle eladó raklapunk van EUR raklapból.

  • Világos deszkázatú raklap
  • Szürke deszkázatú

A világos raklapok megkímélt, újszerű állapotban kaphatók, míg a sötétebb, szürke deszkázatúak enyhe elszíneződöttségükből fakadóan gyakorta elnyűtt, silány benyomást kelthetnek a vásárlók körében. Azonban a látszat még nem jelenti azt, hogy használhatatlanok is ezek a raklapok! Mivel az EUR raklap többször használatos raklap, időtálló és masszív típus, ezért kevésbé újszerű állapotban is ugyanazt a terhelhetőséget garantálja, mint újkorában. Használt raklapjainkra nem számolunk fel környezetvédelmi termékdíjat. Ez jóval kedvezőbbé teszi a raklap árát az újakénál.

 

Eladó EPAL raklapok

EUR raklapjaink mellett EPAL raklapokat is értékesítésünk. Az EPAL raklapok tulajdonságaiban teljesen megegyeznek az EUR raklapokkal. A különbség mindössze annyi, hogy az EPAL raklapok nem tartoznak az egységes védjegy koncepció keretében megállapodást kötő gyártók raklapjai közé, így az új EPAL raklapok jelölése eltérő.

Kérjen tőlünk ajánlatot!

 

világos EUR raklap Árajánlat kérése >>

szürke EUR raklap Árajánlat kérése >>