Egyutas raklapok

Ha egyutas raklapra van szüksége, a legjobb helyen jár!

  • alacsony árak
  • kitűnő minőségű, eladó egyutas raklapok
  • változatos raklap méretek
  • környezetbarát eljárás, újrahasznosítás
  • raklap felvásárlás

Hogyan készül az egyutas raklap?

A gyártás során az egyik legmeghatározóbb tényező a raklap anyagának, vagyis a fának az állapota. A raklapokat új vagy újrahasznosított anyagból gyártjuk, a vevő egyedi igényei szerint.

A raklap újrahasznosítás lényegesen környezetkímélőbb és költséghatékonyabb megoldás, mint az új raklap gyártás, ezáltal fák tucatjai menekülnek meg, ráadásul az újrahasznosított raklapot környezetvédelmi termékdíj sem terheli olyan mértékben, mint az új raklapokat.

Megválasztható ugyanakkor a raklap súlya, mérete, anyaga és terhelhetősége is. Elképzelés szerinti egyedi tervezést és gyártást is vállalunk!

 

Használt, vagy újrahasznosított raklapok esetén hőkezelési szolgáltatást is kérhetnek kedves vevőink. A  hőkezelés során a raklapokat minimum 30 percig legalább 56°C fokos hőmérsékleten tartják, ezzel az eljárással mentesül a raklap anyaga a benne lévő vegyszertől, fertőzésektől, vírusoktól, gombáktól és kártevőktől.

 

Tudnivalók a raklap súlyáról, méreteiről

Az egyutas raklap súlya általában jóval kevesebb az EUR raklapénál, így az légi szállításra is alkalmas. Az EUR raklap standard 25 kg-os tömegével szemben az egyutas raklap súlya igény szerint megválasztható. Azonos méretű raklapok különböző tömeggel és terhelhetőséggel is elérhetők nálunk. Széles a skála, a kereskedésünkben beszerezhető egyutas raklap súlya az egészen csekély 4 kg-tól az EUR raklapok súlyával vetekedő 22 kg-ig terjedhet.

 

A leggyakoribb raklapméretekből raktárkészletet is tartunk, akár azonnal is ki tudjuk szolgálni igényeit.
Kérje kollégáink segítségét, hogy az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot tudjuk adni.

 

Egyutas raklap felvásárlás

Saját raklapját adná el? Keresse bizalommal kollégáinkat. Új, sérült, törött, használt, feleslegessé vált eladó raklapjait kimagasló áron vásároljuk fel. Küldjön fényképet eladó raklapjairól vagy nagyobb mennyiség esetén helyszíni megtekintést is vállalunk.

 

800x1200 mm egyutas raklap Árajánlat kérése >>

1000x1200 mm egyutas raklapÁrajánlat kérése >>

Egyéb méretű egyutas raklapokÁrajánlat kérése >>