Használt raklap

Telephelyünkön az új és újrahasznosított raklapok mellett használt raklapokat is beszerezhet. A használt raklap vásárlás olykor kedvezőbb megoldásnak bizonyul, mint új raklap beszerzése.

Miért válasszon használt raklapot?

  • kedvező áron kapható
  • környezetdíjtól mentes
  • jól terhelhető
  • új raklaphoz hasonló paraméterek
  • környezettudatos megoldás

 

A használt raklap termékjellemzői:

 

Paraméterek

A használt raklapok méretükben és maximális teherbírásukban típustól függően, ugyanakkor típuson belül is különbözőek lehetnek. Míg egy használt EUR raklap egységes paraméterekkel bír, vagyis 800x1200 mm-es, 25 kg tömegű és maximálisan 1300 kg súlyt bír el, addig egy egyutas használt raklap különböző méretekben kapható, más-más tömeggel és teherbírással. Fontos megjegyezni, hogy a paraméterek nem függenek az állapottól, tehát egy használt raklap ugyanolyan jól terhelhető, mint egy teljesen új raklap.


Szín

Egy tulajdonságban azonban többnyire megegyezik az egyutas és EUR használt raklap, ez pedig a sötétebb szín. A többszöri használat során jellemzően elszíneződik a használt raklap, az egykor világos szín sötétté válik. Nem ritka azonban az újszerű, egyszer használt raklap sem, mely világos színével az új raklapok esztétikus megjelenésével vetekszik.

 

Használt raklap a környezetvédelemért

 

Társaságunk érdekelt abban, hogy a lehető legkevesebb terhet rója a környezetre, éppen ezért foglalkozunk használt raklap eladásával és beszerzésével is. Használt raklap vásárlásával Ön is hozzájárulhat környezetünk megóvásához, miközben egy használatra teljesen alkalmas raklaphoz juthat, ráadásul remek áron.

 

Használt raklap árak

 

Használt raklapjaink képezik a legolcsóbb árkategóriát, mivel az új raklapokkal szemben nem járul környezetvédelmi termékdíj pluszban a költségekhez. Amennyiben érdeklik a használt raklapok, kérjen árajánlatot tőlünk!